Οι αγώνες του Σκορπιού Maggie Stiefvater

ISBN:

Published: 2015

Paperback

504 pages


Description

Οι αγώνες του Σκορπιού  by  Maggie Stiefvater

Οι αγώνες του Σκορπιού by Maggie Stiefvater
2015 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 504 pages | ISBN: | 8.77 Mb

Τις πρώτες μέρες κάθε Νοέμβρη γίνονται στο νησί Θίσμπυ οι Αγώνες του Σκορπιού. Κάθε αναβάτης καλείται να συγκρατήσει το άλογο της θάλασσας που ιππεύει, ώστε να φτάσει στο τέρμα. Κάποιοι τα καταφέρνουν και επιβιώνουν. Κάποιοι χάνουν τη ζωή τους στηνMoreΤις πρώτες μέρες κάθε Νοέμβρη γίνονται στο νησί Θίσμπυ οι Αγώνες του Σκορπιού. Κάθε αναβάτης καλείται να συγκρατήσει το άλογο της θάλασσας που ιππεύει, ώστε να φτάσει στο τέρμα.

Κάποιοι τα καταφέρνουν και επιβιώνουν. Κάποιοι χάνουν τη ζωή τους στην ακτή.Ο δεκαεννιάχρονος Σον Κέντρικ έχει κερδίσει αρκετές φορές στους αγώνες. Είναι απ’ αυτούς που δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια. Κι όσο για τους φόβους του, ξέρει να τους κρατάει καλά κρυμμένους μέσα του.Η Πακ Κόννολλυ είναι εντελώς διαφορετική. Δεν είχε σκεφτεί να συμμετάσχει στους Αγώνες του Σκορπιού, μέχρι που το ’φερε η τύχη ν’ αναγκαστεί να το κάνει. Θα είναι η πρώτη γυναίκα που θα πάρει μέρος, κι ας μην είναι καθόλου προετοιμασμένη γι’ αυτό.Οι Αγώνες του Σκορπιού είναι ένα μυθιστόρημα που ξεπερνά κατά πολύ το πλαίσιο των απόκοσμων αλόγων της θάλασσας και των αγώνων.

Αναφέρεται κυρίως στους ανθρώπους που τρέχουν στους αγώνες και στο νησί που τους υποστηρίζει. Είναι μια ιστορία για την αδερφική αγάπη, για τις απίθανες φιλίες, τον θάνατο, την απελπισία, τη ζήλια και την παράλογη ελπίδα.Όπως και στην τριλογία του «Ρίγους», η συγγραφέας οδηγεί κι εδώ την ιστορία της μέχρι τα άκρα, μέχρι το σημείο όπου και η αγάπη και η ζωή έρχονται αντιμέτωπες με δυσθεώρητα εμπόδια.

Στο τέλος θα επιβιώσουν μόνο εκείνοι που το λέει η καρδιά τους!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Οι αγώνες του Σκορπιού":


lailyqaisyirah.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us