Carrie futása (Homeland, #1) Andrew Kaplan

ISBN:

Published:

Paperback

336 pages


Description

Carrie futása (Homeland, #1)  by  Andrew Kaplan

Carrie futása (Homeland, #1) by Andrew Kaplan
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 336 pages | ISBN: | 3.35 Mb

Bejrút, 2006. Carrie Mathison CIA-ügynök hajszál híján menekül csak meg egy csapdából, amit egy Fülemüle kódnevű kettős ügynök állít neki. Carrie arra gyanakszik, hogy tégla van a CIA-n beül, és gyanújával a bejrúti állomásfőnököt is szembesíti.MoreBejrút, 2006.

Carrie Mathison CIA-ügynök hajszál híján menekül csak meg egy csapdából, amit egy Fülemüle kódnevű kettős ügynök állít neki. Carrie arra gyanakszik, hogy tégla van a CIA-n beül, és gyanújával a bejrúti állomásfőnököt is szembesíti.

Másnap már a cég Langley-i központjában találja magát, lefokozva, irodai munkára kárhoztatva.Carrie különleges képességgel rendelkezik, amelyet részben bipoláris zavarának köszönhet: előre látja az emberek viselkedését, megérzi, hogyan reagálnak bizonyos eseményekre. A betegségét titkoló nő rádöbben, hogy egy terrorista akció nyomaira bukkant Bejrútban.

A főnökei ellentétes parancsát figyelmen kívül hagyva saját szakállára kezd nyomozni, hogy megtalálja a kapcsolatot Fülemüle és Abu Nazir, az Al-Kaida iraki vezetője közt. Mindent feláldozna azért, hogy elfoghassa a terroristavezért, de arra, ami küldetése során történik vele, még ő sem számíthatott.A Homeland tévésorozathoz hasonlóan a regény is fordulatos cselekménnyel és sokkoló meglepetésekkel szolgál az olvasónak, és érdekes - a tévénézőknek is ismeretlen - dolgokat tudunk meg a főszereplőkről is.

A briliáns elméjű kémnő sorsa és két kontinensen átívelő küldetése letehetetlen olvasmány.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Carrie futása (Homeland, #1)":


lailyqaisyirah.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us