Сирена (Сирена, #1) Tricia Rayburn

ISBN:

Published:

Paperback

352 pages


Description

Сирена (Сирена, #1)  by  Tricia Rayburn

Сирена (Сирена, #1) by Tricia Rayburn
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 352 pages | ISBN: | 3.21 Mb

Смъртоносна опасност се крие във водите край градчето Уинтър Харбър и това лято там никой няма да е в безопасност.За Ванеса и Джъстин Сандс е традиция да прекарват летните си ваканции в Уинтър Харбър, Мейн, и през повечето време да са с братятаMoreСмъртоносна опасност се крие във водите край градчето Уинтър Харбър и това лято там никой няма да е в безопасност.За Ванеса и Джъстин Сандс е традиция да прекарват летните си ваканции в Уинтър Харбър, Мейн, и през повечето време да са с братята Кармайкъл.

Това лято Ванеса е решена да добие поне малко от смелостта на по-голямата си сестра и най-после да преодолее своя страх от океана, а защо не и да превърне приятелството си със Саймън Кармайкъл в нещо повече.Но когато вечерта след един семеен скандал Джъстин отива да скочи от върха на опасна скала, а на следващата сутрин тялото й е открито, изхвърлено на брега, Ванеса отказва да приеме, че това е самоубийство или нещастен случай. Съмненията й се затвърждават, когато открива, че сестра й е криела тайни от нея и от семейството, а гаджето я Кейлъб Кармайкъл е изчезнал мистериозно.

Внезапно крайбрежното градче е поразено от серия зловещи инциденти, всеки от които по някакъв начин е свързан с океана. Близо до водата последователно са открити телата на няколко удавени мъже, на чиито лица са застинали широки предсмъртни усмивки.Ванеса и Саймън се заемат да разберат дали тази тайнствена поредица от смъртни случаи има нещо общо с Джъстин и Кейлъб. Но дали разкритията им няма да поставят край на зараждащите се чувства между двамата и да преобърнат живота на Ванеса завинаги?Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Сирена (Сирена, #1)":


lailyqaisyirah.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us