Όλες Οι Ερωμένες Του Πατέρα Μου Una-Mary Parker

ISBN:

Published:

399 pages


Description

Όλες Οι Ερωμένες Του Πατέρα Μου  by  Una-Mary Parker

Όλες Οι Ερωμένες Του Πατέρα Μου by Una-Mary Parker
| | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 399 pages | ISBN: | 8.28 Mb

Ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός Μάιλς Σκοτ Φορμπς απεβίωσε σήμερα σε ηλικία εβδομήντα τριών ετών. Η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Επιμνημόσυνη τελετή θα αναγγελθεί προσεχώς. Η οικογένεια δεν επιθυμεί λουλούδια.Η διαθήκη του Μάιλς,MoreΟ διακεκριμένος ακαδημαϊκός Μάιλς Σκοτ Φορμπς απεβίωσε σήμερα σε ηλικία εβδομήντα τριών ετών.

Η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Επιμνημόσυνη τελετή θα αναγγελθεί προσεχώς. Η οικογένεια δεν επιθυμεί λουλούδια.Η διαθήκη του Μάιλς, γνωστού για τις αυστηρές αρχές του και το δύστροπο χαρακτήρα του, επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για την κόρη του, τη Λουσίντα.Ο αυταρχικός πατέρας της, ο τιμητής των πάντων, της κληροδοτεί έξι πολύτιμα κοσμήματα και της αναθέτει να αναζητήσει τις πέντε ερωμένες που είχε κατά τη διάρκεια του γάμου του.

Η κόρη του πρέπει να μαντέψει ποιο είναι το πιο ακριβό, να το κρατήσει για τον εαυτό της και να παραδώσει τα υπόλοιπα στις ερωμένες του πατέρα της.Ποιο κόσμημα όμως είναι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία- Ποια πορεία πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στην ανακάλυψη των πέντε άγνωστων γυναικών-Η Ούνα-Μέρι Πάρκερ με απαράμιλλη δεξιοτεχνία δημιουργεί ένα μυθιστόρημα με απρόβλεπτη πλοκή και δίνει μία λύση πέρα από τα συνηθισμένα.

Μια ιστορία που συναρπάζει...Enter the sum

Related Archive Books

  1. 08.10.2014Beitr
  2. 16.03.2014Lilith
  3. 27.02.2012Double or Die


Related Books


Comments

Comments for "Όλες Οι Ερωμένες Του Πατέρα Μου":


lailyqaisyirah.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us