Cum am omorât-o pe Diana Ana Musat

ISBN:

Published:

Paperback

205 pages


Description

Cum am omorât-o pe Diana  by  Ana Musat

Cum am omorât-o pe Diana by Ana Musat
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 205 pages | ISBN: | 4.12 Mb

“La cat de dulce este Ana in general, titlul acestei carti m-a speriat. Apoi am realizat ca poate in fiecare zi trec pe langa o Diana si o poveste de iubire in care daca nu il «omori» pe celelalt nu reusesti sa supravietuiesti. Si, in plus, cine nuMore“La cat de dulce este Ana in general, titlul acestei carti m-a speriat. Apoi am realizat ca poate in fiecare zi trec pe langa o Diana si o poveste de iubire in care daca nu il «omori» pe celelalt nu reusesti sa supravietuiesti. Si, in plus, cine nu si-ar dori sa fie inteles si iubit asa cum e Diana?

Asa ca am dat Play melodiei mele preferate si am citit pe nerasuflate o carte buna pentru orice seara de vara.“ - Sabina Cornovac-Mihaila“Scrierea Anei Musat m-a facut sa vreau sa mai citesc ce va scrie. Poate ca nu pare mare lucru enuntul acesta, asa simplist cum este, dar sa stiti ca e mare. Chiar foarte mare.

Pentru ca – e un truism ce spun aici, desigur – traim intr-o lume cam lovita cu pucul si care ne ofera atat de putine momente pentru lectura, incat suntem fortati de vremuri sa ne alegem cu mare grija ce citim. Iar cand eu spun «aleg sa mai citesc ce scrie Ana», inseamna ca ceva, cumva mi-a atins feng shuiul meu de degraba cititoriu.Apropo de cuvinte, citez din autoare: Ne lasam infranti de cuvinte si nu de sentimente.

Spunem lucruri pe care nu le simtim, credem vorbe chiar daca stim ca nu sunt adevarate. E mai simplu asa. Sa vorbeasca ele pentru noi. Si noi sa le acceptam fara sa incercam sa simtim ce e dincolo de ele.“ - Cristian China BirtaEnter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Cum am omorât-o pe Diana":


lailyqaisyirah.com

©2009-2015 | DMCA | Contact us